TEAM FINLANDIA_logo


TEAM FINLANDIA

Team Finlandia -yhteisö on tapamme toimia arvojemme mukaisesti: tehdä hyvää liikunnan ja urheilun avulla.

Haluamme auttaa suomalaisia lapsia ja nuoria saavuttamaan unelmiaan, oli kyseessä sitten lahjakas urheilija tai vähävaraisen perheen lapsi.

Sillä jokainen meistä ansaitsee mahdollisuuden olla oman elämänsä pomo.

Team Finlandia on ensinnäkin yhteisö lupaaville urheilijoille, jotka jakavat arvomaailmamme, panostavat täysillä tavoitteisiinsa ja laittavat itsensä likoon oman asiansa puolesta.

Team Finlandia on myös pop up -urheilujoukkue, joka kasataan yhteen aina sopivan hyväntekeväisyystapahtuman nimissä. Team Finlandian riveissä pelaa lukuisia eturivin urheilu- ja viihdemaailman tähtiä, jotka jakavat ajatuksemme pelaamisesta hyvän asian puolesta.

Voit seurata toimintaamme Instagramissa ja Facebookissa.

ILOLLA. HYVÄLLÄ. ASIALLA.

Tervetuloa mukaan!

blogibanneri_Miko

Miko Äijänen tavoittelee squashissa maailman huippua. Äärimmäisen kova laji vaatii täydellistä sitoutumista ja omistautumista lajille. Siksi 22-vuotias lajin hallitseva Suomenmestari muutti Yhdysvaltoihin, pelaamaan parhaiden kanssa, mutta myös opiskelemaan huippuyliopistossa. Mitään ei kannata jättää yhden kortin varaan, vaan tulevaisuudestaan on syytä pitää huolta. Tämän blogin kautta pääsemme seuraamaan Mikon elämää ja uraa Yhdysvalloissa.

Lue Mikon kuulumisia blogisivulta!