Finlandia tekee hyvää

Kaikki eivät pärjää yksin, ikinä ei tiedä, mihin elämä vie. Heikompien ja vähäosaisten auttaminen on tärkeä osa Finlandia Groupin toimintaa. Haluamme omalta osaltamme auttaa apua tarvitsevia saavuttamaan unelmiaan. Jokainen meistä ansaitsee mahdollisuuden olla oman elämänsä pomo.

Lotushill

Finlandia House

Hikkaduwan kylä Sri Lankassa kärsi massiivisia tuhoja vuoden 2004 tsunamissa. Finlandia rahoitti alueella koulun rakentamisen, jotta kylän lapset voivat opiskella ja tavoitella unelmiaan – aivan kuten mekin täällä Suomessa.

Icehearts

IceHearts

Icehearts on elämän näköistä sosiaalityötä liikunnan ja joukkueurheilun keinoin. Icehearts on joukkueurheilun toimintamalli lapsen hyväksi sekä sosiaalityön, koulun ja vapaa-ajan tueksi. Iceheartsin tavoitteena on ennaltaehkäistä osattomuutta, edistää sosiaalisia taitoja ja luoda lapsille pitkäkestoinen ja turvallinen aikuisen läsnäolo läpi kasvun nivelvaiheiden. Finlandia on mukana tukemassa Iceheartsin upeaa työtä.

Iceheartsin sivuille >>

Logo_FS_selvaelama

Freestyle - mukana selvässä elämässä

Freestyle-päihdekasvatuskampanja on yksityinen yhteiskunnallista työtä tekevä yritys, joka tarjoaa kouluille päihdekasvatusta. Koulutetut kasvatusalan ammattilaiset tavoittavat noin 10 000 nuorta vuodessa. Koulun ulkopuoliselle päihdekasvatukselle on kova kysyntä ja todellinen tarve. Yhteistyö koulun ulkopuolisten toimijoiden kanssa rikastuttaa oppimista ja tarjoaa apua opettajille. Toiminta rahoitetaan kampanjan omakustanteisella Freestyle-lehdellä ja yritystukipaketeilla.

Freestylen sivuille >>