VAURAUS SYNTYY YRITTÄMISESTÄ JA SÄÄSTÄMISESTÄ

Finlandian tarina

Jokainen tekee tulevaisuutensa

Me olemme aina ajatelleet että jokainen meistä on oman tulevaisuutensa seppä. Idea Finlandian takana perustui ymmärrykseen siitä miten yhteiskuntamme tulee muuttumaan väestön ikääntymisen ja globaalin kilpailun myötä. Me halusimme kertoa selvällä suomen kielellä mitä se tarkoittaa yksilötasolla meille kaikille. Vastuu omasta tulevaisuuden turvasta siirtyy hitaasti mutta varmasti yhteiskunnalta meidän jokaisen omalle vastuulle. Oma taloudellinen menestys perustuu kykyyn asettaa konkreettisia tavoitteita, ymmärrykseen siitä miten raha toimii, sekä siitä miten tehdä rationaalisia sijoituspäätöksiä.

Työtä vaurastumisen eteen vuodesta 2000 lähtien

Finlandia perustettiin vuonna 2000 palvelemaan kaikkia omasta taloudellisesta tulevaisuudestaan kiinnostuneita. Toimintamme perustuu aktiiviseen yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa ja käytännön läheiseen tekemiseen. Jo ensimmäisen 15 toimintavuoden aikana olimme tavanneet henkilökohtaisesti yli 100 000 suomalaista joista yli 30 000 päätti aloittaa asiakkuuden kanssamme.

Täyden palvelun finanssitoimija

Tällä hetkellä Finlandia on täyden palvelun finanssitoimija. Tarjoamme asiakkaillemme kaikki säästämisen ja sijoittamisen palvelut saman katon alta. Asiakkaillamme on käytössä Finlandian omien rahasto-, omaisuudenhoito- ja välitystuotteiden lisäksi laaja valikoima kansainvälisen kumppaniverkostomme sijoitusvaihtoehtoja. Asiakkaidemme toiveiden mukaan voimme tehdä sijoitukset joko suoraan tai verotuksellisia etuja tuovaa vakuutuskuorta hyödyntäen.

Finlandian omistaa 100-prosenttisesti yhtiön johto, työntekijät ja asiakkaat.

Tekijöiden omistama

Finlandian omistaa 100-prosenttisesti yhtiön johto, työntekijät ja asiakkaat. Partneriohjelmamme on jatkuvasti avoinna ja se luo meille selvän kilpailuedun kilpailussa alan osaavimmista asiantuntijoista. Tämä erottaa meidät perinteisistä pankeista ja näkyy asenteessamme palvella asiakkaitamme. Menestyksemme perustuu siihen, että autamme asiakkaitamme menestymään.

Yrittäjät yrittäjien palveluksessa

Suuri osa asiakkaistamme on yrittäjiä, ja itse yrittäjinä ymmärrämme heidän tapaansa ajatella. Yrittäjän tulevaisuuden turvan ja verotuksen ymmärtäminen sekä erilaisten sijoitustuotteiden hyödyntäminen tekee yrittämisestä taloudellisesti huomattavasti palkitsevampaa. Toimintatapamme sopii myös muille yrittäjähenkisille asiakkaille. Tärkeintä on, että haluat asettaa omalle taloudelliselle tulevaisuudellesi tavoitteet ja pyrkiä niiden toteuttamiseen määrätietoisesti.