Finlandia sponsoroi

Olemme mukana suomalaisessa liikunnassa ja urheilussa monin tavoin. Omassa henkilökunnassamme on paljon entisiä huippu-urheilijoita, joten urheilussa mukanaolo on varsin luonnollinen osa toimintaamme.

Olemme vuosien varrella olleet sponsoroimassa huippu-urheilua monissa muodoissaan, mutta yhtä lailla myös lasten harrastamista. Molemmat ovat tärkeitä ja tarvitsevat toimiakseen liike-elämää tuekseen. Me pyrimme omalta osaltamme kantamaan kortemme kekoon. Olemme hakeneet kumppaneiksemme kohteita, joiden toiminnan ja arvomaailman koemme meitä yhdistäväksi tekijäksi.

Urheilussa mukanaolo tuo hyvää fiilistä myös Finlandian omalle tiimille. Toivotaan että saamme suomalaista menestystä ja nousevia kykyjä urallaan eteenpäin.

Rinnerieha

Tapahtumat

Rinnerieha – Rinnekansan oma tapahtuma

Rento tunnelma ja  rinnekansalle mieluisat palkinnot ovat tehneet Rinneriehasta yhden suosituimmista hiihtokeskustapahtumista. Rinnerieha on vanhin yhtämittainen ja yhden järjestäjän tuottama suomalainen rinnetapahtuma: hiihtokeskuksissa on pidetty hauskaa ja kisailtu hyvän musiikin rytmittämänä jo 22 vuoden ajan.

Viihdehuiput >>

Finlandia Golf day – kesän hauskin golfkiertue

Tervetuloa viihtymään tapahtumaamme. Leikkimielisten kilpailujen ja oheistoimintojen lisäksi esillä on golfareita kiinnostavia tuote-esittelyjä. Tapahtumassa on mm. puttikisa ja musiikkia sekä tuote-esittelyitä ja -jakoa.

Finlandia Golf day >>

Tampere Open -tennisturnaus

Perinteinen Tampere Open -tennisturnaus pelataan heinäkuussa jo 37. kerran. Finlandia on turnauksen pääyhteistyökumppaneiden joukossa mahdollistamassa suurinta kotimaista tennistapahtumaa.

Tampere Open >>

Pesäpallon Superpesiksen avaus Fuengirolassa

Pesäpallon Superpesiskausi avataan nyt toista kertaa Espanjan Fuengirolassa. Naisten ottelussa ovat vastakkain Lappeenrannan Pesäketut ja Lapuan Virkiä. Miesten matsissa kohtaavat Imatran Pallo-Veikot ja viime kauden Suomen mestari Vimpelin Veto. Finlandia on tapahtuman pääyhteistyökumppani.

Fugepesis >>

ilves

Seurat

Ilves

Jalkapallon Veikkausliigassa pelaava tamperelainen Ilves pelasi upean viime kauden. Joukkue nousi lopulta sarjassa kolmanneksi ja lunasti paikan Euroopan kentille. Mielenkiintoinen ensi kausi luvassa!

Ilvesedustus.fi

Joensuun maila

Joensuun mailan huima mitaliputki miesten Superpesiksessä jatkui viidennen peräkkäisen pronssimitalin myötä. Joukkueella edelliset kaudet ovat olleet nousujohteisia. Myös uusi hieno pesäpallostadion valmistuu kesällä 2018, jossa pelataan kauden arvo-ottelu Itä-Länsi.

joensuunmaila.fi

Vimpelin Veto

Vimpelin Veto on pelannut miesten Superpesiksen finaaleissa nyt jo seitsemän vuotta peräkkäin ja voittanut mestaruuden kahtena viimeisimpänä vuonna. Ei kahta ilman kolmatta?

vimpelinveto.fi