Finlandia sponsoroi

Olemme mukana suomalaisessa liikunnassa ja urheilussa monin tavoin. Omassa henkilökunnassamme on paljon entisiä huippu-urheilijoita, joten urheilussa mukanaolo on varsin luonnollinen osa toimintaamme.

Olemme vuosien varrella olleet sponsoroimassa huippu-urheilua monissa muodoissaan, mutta yhtä lailla myös lasten harrastamista. Molemmat ovat tärkeitä ja tarvitsevat toimiakseen liike-elämää tuekseen. Me pyrimme omalta osaltamme kantamaan kortemme kekoon. Olemme hakeneet kumppaneiksemme kohteita, joiden toiminnan ja arvomaailman koemme meitä yhdistäväksi tekijäksi.

Urheilussa mukanaolo tuo hyvää fiilistä myös Finlandian omalle tiimille. Toivotaan että saamme suomalaista menestystä ja nousevia kykyjä urallaan eteenpäin.

tennis-453505_1920

Tapahtumat

Tampere Open -tennisturnaus

Perinteinen Tampere Open -tennisturnaus pelataan heinäkuussa jo 37. kerran. Finlandia on turnauksen pääyhteistyökumppaneiden joukossa mahdollistamassa suurinta kotimaista tennistapahtumaa.

Tampere Open >>

 

ilves

Seurat

Ilves - jalkapallo

Jalkapallon Veikkausliigassa pelaava tamperelainen Ilves pelasi upean viime kauden. Joukkue nousi lopulta sarjassa kolmanneksi ja lunasti paikan Euroopan kentille. Ilves janoaa menestystä myös vuonna 2019.

Ilves

Ilves - jääkiekko

Jääkiekon Liiga-joukkue Tampereen Ilves pelaa pääsarjatasolla jo 86.kauttaan. Vuonna 1931 perustettu Ilves on voittanut mestaruuden yhteensä 16 kertaa.

Ilves

Joensuun maila

Joensuun mailan huima mitaliputki jatkui myös vuonna 2018, kun joukkue voitti Suomenmestaruuden viiden peräkkäisen pronssin jälkeen. Eikä vuosi 2019 jäänyt pahemmaksi. Mestaruus tuli jälleen Joensuuhun!

Joensuun Maila

Pirkkain B-pojat

Pirkkalan Pirkkain toiminta-ajatuksen mukaan seura kehittää urheilu- ja liikuntatoimintaa siten, että mahdollisimman moni kuntalainen voisi harrastaa fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvointinsa edistämiseksi kunto-, kilpa- tai huippu-urheilua, kukin kykyjensä ja tarpeidensa mukaan. 

Lue Pirkkain B-poikien tukijakirje 04-2021

Pirkkain Pirkat


Vimpelin Veto

Vimpelin Veto on miesten Superpesiksen kestomenestyjiä. Perinteikäs pesäpalloseura nappasi vuonna 2019 neljännen sijan.

Vimpelin Veto

Hyvinkään Tahko

Vuonna 1915 perustettu Hyvinkään Tahko on yksi suomalaisen pesäpallon suurista. Miesten mitaleja Tahkolla on saavutettuna 4 kultaa, 5 hopeaa ja 6 pronssia. Vuonna 2019 joukkue sijoittui sarjassa viidenneksi.

Hyvinkään Tahko


Siilinjärven Pesis

Vuonna 1987 perustettu Siilinjärven Pesis pelaa nyt toista peräkkäistä kauttaan miesten Superpesiksessä.

Siilinjärven Pesis