Webstep vahvassa vedossa

Osallistuimme norjalaisen IT-konsultointia harjoittavan yhtiön Webstepin listautumisantiin. Muun muassa digitalisaatio, esineiden internet, koneoppiminen sekä datan analysointi ovat merkittävässä osassa käynnissä olevaa teollisuuden neljättä vallankumousta, ja niiden ennustetaan kasvavan moninkertaista vauhtia yleiseen talouskehitykseen verrattuna.

Webstep toimii konsulttina IT-alalla ja on luomassa ratkaisuja asiakkailleen tulevaisuuden haasteiden edessä. Yhtiö erottuu edukseen kilpailijoistaan kokeneemmalla henkilökunnalla. Lisäksi sekä liikevaihto että tulos työntekijää kohti on selvästi kilpailijoita vahvemmalla tasolla.

Yhtiö otettiin pörssissä hyvin vastaan ja listautumisanti ylimerkittiin moninkertaisesti. Osake päätyi 10 prosentin nousuun ensimmäisen kaupankäyntipäivän päätteeksi.

https://investor.webstep.com/investors/overview/default.aspx

11.10.2017

Webstep_post

Finlandia 2030 -rahasto

Digitalisoituvat palvelut, tuoteinnovaatiot, uusi teknologia ja maailman väestön varallisuuteen ennakoidut muutokset mullistavat monia toimialoja. Se tarkoittaa huikeita mahdollisuuksia kasvavilla liiketoiminta-alueilla toimiville yrityksille. Monet tulevaisuuden voittajista tekevät jo tänään vahvaa liiketoimintaa.

Rahastosivuille >>