Visan liikevaihto ja tulos nousivat alkuvuonna uusiin ennätyksiin

Maailman suurin maksujärjestelmä- ja maksukorttioperaattori Visa raportoi tammi-maaliskuulta markkinoiden odotuksia paremman liikevaihdon kasvun ja tuloksen ja molemmat nousivat uusiin ennätyksiin.

Suurin kasvunajuri liiketoiminnassa on ollut viime vuonna eurooppalaisilta pankeilta konserniin ostetut Visa Europen liiketoiminnot. Yhtiö nosti kuluvan vuoden tulosohjeistustaan tulosjulkistuksen yhteydessä ja ilmoitti samalla uudesta 5 miljardin dollarin omien osakkeiden osto-ohjelmasta

Visan markkinajohtajuusasema vaikuttaa vahvalta, mikä tukee pidemmän aikavälin kasvunäkymiä kortti- ja digitaalisten maksujen määrän yhä kasvaessa. Erittäin tuottoisten yli rajojen tapahtuvien korttimaksujen määrä kasvoi edellisvuoteen verrattuna 11 prosenttia, mikä tukee marginaalien vahvistumista (käyttökatemarginaali nyt n. 70 %) edelleen.

20.4.2017

Visa_post

Finlandia Laatuyhtiöt -rahasto: TUNNETUT MENESTYJÄT

Omien alojensa johtavilla yrityksillä on tunnetut brändit, halutut tuotteet ja uskollinen asiakaskunta. Uskomme, että monilla näistä yrityksistä on paitsi vahvat näytöt takanaan, myös merkittävät kasvunäkymät edessään. Globaalit megatrendit ennustavat, että maailman kulutuskykyinen ja laatutietoinen väestö kasvaa lähivuosikymmeninä miljardeilla ihmisillä.

Rahastosivuille >>