Visalta kaikkien aikojen paras osavuositulos

Maailman suurin maksuliikennejärjestelmäyhtiö Visa raportoi tänään kaikkien aikojen parhaimman osavuosituloksensa, mikä myös ylitti markkinoiden odotukset lähes kymmenellä prosentilla. Tulos kasvoi 28 prosenttia vuoden takaiseen verrattuna, tosin iso osa tuloskasvusta tuli vuosi sitten ostetun Visa Europen liiketoiminnasta.

Yhtiö odottaa myös ensi vuodelta vahvaa kasvua ja ohjeistaakin 16–18 prosentin liikevaihdon kasvua ensi tilikaudelle. Yhtiön korttien käyttö kasvoi 47 prosenttia vuoden takaiseen verrattuna ja korttien käyttö ulkomailla kasvoi huimat 149 prosenttia. Visa Europen toimintojen yhdistäminen saatiin päätökseen kesäkuussa ja yhtiön johto odottaakin fuusion hyötyjen olevan merkittäviä lähivuosina.

24.10.2016

Visa_post

Finlandia Laatuyhtiöt -rahasto: TUNNETUT MENESTYJÄT

Omien alojensa johtavilla yrityksillä on tunnetut brändit, halutut tuotteet ja uskollinen asiakaskunta. Uskomme, että monilla näistä yrityksistä on paitsi vahvat näytöt takanaan, myös merkittävät kasvunäkymät edessään. Globaalit megatrendit ennustavat, että maailman kulutuskykyinen ja laatutietoinen väestö kasvaa lähivuosikymmeninä miljardeilla ihmisillä.

Rahastosivuille >>