Visa ja Vipps yhteistyöhön Euroopassa

Maailman johtava luottokorttiyhtiö Visa ja Norjan suurin mobiilimaksusovellus Vipps ovat solmineet strategisen kumppanuuden, jonka avulla Visan asiakkaat pystyvät tulevaisuudessa hyödyntämään norjalaisen Fintech-yhtiön alustaa digitaalisten lompakoiden luomiseen.

Digilompakoiden avulla voidaan tarjota asiakkaille uusia tapoja maksujen maksamiseen ja vastaanottamiseen. Sopimuksen ehtoja tai rahamääräistä arvoa ei julkistettu.

Koronapandemia on kiihdyttänyt kuluttajien siirtymää digitaalisten maksujen pariin. Kesäkuussa Euroopassa mitattiin yli 25 prosentin kasvu verkko-ostoksissa edellisvuoteen nähden. Viimeisen vuoden aikana Vippsillä tehdyt rahansiirrot ovat lisääntyneet 145 prosenttia.

Visan osakekurssi on noussut 6,5 prosenttia vuoden alusta.

Lue lisää >>

10.9.2020

Visa-ja-Vipps-yhteistyöhön-Euroopassa

Finlandia Laatuyhtiöt -rahasto: TUNNETUT MENESTYJÄT

Omien alojensa johtavilla yrityksillä on tunnetut brändit, halutut tuotteet ja uskollinen asiakaskunta. Uskomme, että monilla näistä yrityksistä on paitsi vahvat näytöt takanaan, myös merkittävät kasvunäkymät edessään. Globaalit megatrendit ennustavat, että maailman kulutuskykyinen ja laatutietoinen väestö kasvaa lähivuosikymmeninä miljardeilla ihmisillä.

Rahastosivuille >>