Veeva Systems raportoi jälleen loistavasta osavuosituloksesta

Biotiedeyhtiöille pilvipohjaisia ohjelmistoratkaisuja toimittava Veeva Systems julkaisi viime viikon lopussa jälleen kerran kovan tuloksen. Yhtiön liikevaihto kasvoi toisella vuosineljänneksellä vuoden takaisesta 32,5 prosenttia ja tulos vastaavasti 16 prosenttia. Lisäksi yhtiön johto nosti ennustettaan koko vuoden osalta ylöspäin.

Niche-markkinassa toimiva Veeva Systems on ylittänyt poikkeuksetta analyytikoiden konsensusennusteet liikevaihdosta ja tuloksesta jo vuodesta 2016 asti. Siitä huolimatta, että yhtiöllä on jo yli 40 prosentin markkinaosuus koko potentiaalisesta markkinasta. Toisen vuosineljänneksen tulos osoitti jälleen, että yhtiön tavoite triplata 1,1 miljardin liikevaihtonsa vuoteen 2025 mennessä ei välttämättä ole ylioptimistinen.

Yhtiön osakekurssi on ylhäällä 101 prosenttia vuoden alusta.


2.9.2020

Veeva-Systems-raportoi-jälleen-loistavasta-osavuosituloksesta

Finlandia 2030 -rahasto

Digitalisoituvat palvelut, tuoteinnovaatiot, uusi teknologia ja maailman väestön varallisuuteen ennakoidut muutokset mullistavat monia toimialoja. Se tarkoittaa huikeita mahdollisuuksia kasvavilla liiketoiminta-alueilla toimiville yrityksille. Monet tulevaisuuden voittajista tekevät jo tänään vahvaa liiketoimintaa.

Rahastosivuille >>