Ulta Beauty jatkaa voimakasta kasvuaan

Kosmetiikka-alan yhtiö Ulta Beauty raportoi odotuksia vahvemman tuloksen markkinoiden sulkeuduttua. Yhtiön osakekohtainen tulos oli 2,24 USD per osake markkinoiden odottaessa 2,14-tulosta. Viimeisimmän vuosineljänneksen liikevaihto kasvoi peräti 16,6 prosenttia edellisvuoteen verrattuna, mikä oli myös markkinoiden odotuksia enemmän. Kuluvan vuoden ohjeistus oli sen sijaan viime vuosien vahvaan kasvuun suhteutettuna konservatiivinen, ja aavistuksen markkinoiden odotusta alhaisempi.

Ulta tiedotti tulosjulkistuksen yhteydessä aloittavansa Estee Lauderin omistaman MAC-brändin tuotteiden myynnin. Uutisen myötä tavaratalojen ahdinko syvenee entisestään myymälöiden kamppaillessa asiakasmääristä. Ultan arvion mukaan MAC:in tuotteet saadaan myyntiin vähintään 100 toimipisteeseen kuluvan vuoden aikana. Yhtiön osake päätyi 4,6 % nousuun kaikkien aikojen korkeimmalle tasolleen tulosta seuraavan kaupankäyntipäivän päätteeksi.

10.3.2017

Ulta_post

Finlandia Laatuyhtiöt -rahasto: TUNNETUT MENESTYJÄT

Omien alojensa johtavilla yrityksillä on tunnetut brändit, halutut tuotteet ja uskollinen asiakaskunta. Uskomme, että monilla näistä yrityksistä on paitsi vahvat näytöt takanaan, myös merkittävät kasvunäkymät edessään. Globaalit megatrendit ennustavat, että maailman kulutuskykyinen ja laatutietoinen väestö kasvaa lähivuosikymmeninä miljardeilla ihmisillä.

Rahastosivuille >>