TREX: Vastuullisuuden aallonharjalla

TREX on maailman suurin puuvaihtoehtoisten terassien, kaiteiden ja muiden ulkokalusteiden valmistaja. Yhtiö tarjoaa vaihtoehdon puulle käyttäen valmistuksessaan täysin kierrätettyä materiaalia. Trexin komposiitti kestää pidempään kuin puu, se ei halkeile eikä mätäne eikä sitä tarvitse hoitaa vuosittain, kuten puusta tehtyä terassia. Yhtiö toimii vahvasti vastuullisuuden kautta.

Vahvaa kasvua kustannustehokkuuden kautta

Kolmannen kvartaalin aikana yhtiö oli kasvanut 45 prosenttia vuodentakaiseen myyntiin verrattuna. Tulos oli puolestaan kasvanut merkittävät 73 prosenttia vuoden takaisesta. Vahvat myyntiluvut kertovat loistavasta tuotteesta ja kasvavasta kysynnästä vastuullisille sekä kestäville ratkaisuille.

Odotettua kovempi tulos on pitkälti yhtiön aloittamien kustannustehokkuusohjelmien ansiota. Kulutehokkuus on parantunut ensisijaisesti automaatioon, energiatehokkuuteen ja raaka-aineiden käsittelyyn keskittyvien investointien vuoksi.

Lue lisää >>

17.11.2021

Sijoitusrahastot_coverimage_1500x520_web

Finlandia 2030 -rahasto

Digitalisoituvat palvelut, tuoteinnovaatiot, uusi teknologia ja maailman väestön varallisuuteen ennakoidut muutokset mullistavat monia toimialoja. Se tarkoittaa huikeita mahdollisuuksia kasvavilla liiketoiminta-alueilla toimiville yrityksille. Monet tulevaisuuden voittajista tekevät jo tänään vahvaa liiketoimintaa.

Rahastosivuille >>