Temenoksen voittokulku jatkuu

Pankkijärjestelmätoimittaja Temenos julkisti jälleen kerran erittäin vahvan osavuosikatsauksen, kun liikevoitto ja tulos ylittivät markkinoiden odotukset. Yhtiön pankkijärjestelmäsofta valtaa markkinaosuutta Euroopassa vahvasti, ja nyt myös USA:ssa nähdään vahvaa kasvua. Tämä lupailee hyvää, sillä USA:n pankkien järjestelmäuudistukset ovat vielä kaukana jäljessä Euroopan pankkijärjestelmien modernisoinnin tasosta.

Uudet referenssiasiakkuudet USA:ssa auttavat mielestämme yhtiötä voittamaan lisää modernisointisopimuksia lähivuosina ja yhtiöllä on hyvät mahdollisuudet nousta tärkeillä USA:n markkinoilla ennen pitkään yhtä vahvaan asemaan kuin Euroopassa.

Ylipäätään pankkijärjestelmien modernisointihankkeet tulevat olemaan yksi pankkisektorin merkittävimpiä kilpailuetutekijöitä seuraavan vuosikymmenen aikana uusien ketterien pankkialaa ja teknologiaa yhdistävien FinTech-yhtiöiden tullessa vahvasti markkinoille mukaan haastamaan perinteistä pankkitoimintaa. Temenoksen kasvumahdollisuudet näyttävätkin varsin valoisilta tulevina vuosina maailman talouden kasvun kehityksestä riippumatta.

Finlandia 2030 -rahasto on sijoittanut Temenoksen osakkeeseen heti rahaston alusta lähtien viime kesänä. Tänä aikana osake on noussut lähes 60 prosenttia osavuosikatsauspäivään mennessä.

21.4.2017

Temenos_post

Finlandia 2030 -rahasto

Digitalisoituvat palvelut, tuoteinnovaatiot, uusi teknologia ja maailman väestön varallisuuteen ennakoidut muutokset mullistavat monia toimialoja. Se tarkoittaa huikeita mahdollisuuksia kasvavilla liiketoiminta-alueilla toimiville yrityksille. Monet tulevaisuuden voittajista tekevät jo tänään vahvaa liiketoimintaa.

Rahastosivuille >>