Temenoksen tulos jälleen markkinoiden odotuksia vahvempi

Maailman johtava pankkijärjestelmäkehittäjä Temenos julkisti osavuosikatsauksen, joka oli jälleen kerran markkinoiden odotuksia parempi. Yhtiö kasvatti liikevaihtoaan 16 prosenttia ja tulostaan 17 prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Lisäksi yhtiö nosti liikevaihto- ja tulosohjeistustaan ja ilmoitti aloittavansa omien osakkeiden osto-ohjelman.

Temenoksen tilauskirja kehittyy tällä hetkellä erittäin vahvasti, ja yhtiön asema ylivoimaisena markkinajohtajana modernien pankkijärjestelmien toimittajana vain vahvistuu. Euroopassa Temenos toimittaa pankkijärjestelmät muun muassa Nordealle, Standard Charteredille, Bank of Irelandille ja Santander-pankin nettipankki Openbankille.

Yhtiön osakkeen kurssi on noussut lähes 50 prosenttia tänä vuonna jo ennen tämäniltaista tulosjulkistusta, ja odotamme osakkeen vahvan kehityksen yhä jatkuvan.

Temenos >>

18.10.2017

Temenos_post

Finlandia 2030 -rahasto

Digitalisoituvat palvelut, tuoteinnovaatiot, uusi teknologia ja maailman väestön varallisuuteen ennakoidut muutokset mullistavat monia toimialoja. Se tarkoittaa huikeita mahdollisuuksia kasvavilla liiketoiminta-alueilla toimiville yrityksille. Monet tulevaisuuden voittajista tekevät jo tänään vahvaa liiketoimintaa.

Rahastosivuille >>