Sunny Opticalin osake hurjassa nousukiidossa

Kiinalainen optiikka-alan yhtiö Sunny Optical julkaisi helmikuun toimitusluvut, jotka suorastaan murskasivat markkinoiden odotukset. Erityisesti älypuhelimissa ja tableteissa käytettävien linssien sekä kameramoduulien kysyntämäärät ovat kasvaneet räjähdysmäisesti. Kasvun taustalla on erityisesti kahden kameran -tekniikan kehitys. Kehityksen myötä kalliimman hintaluokan puhelimissa käytetään tuplamäärä yhtiön tekniikkaa aiempaan verrattuna. Sunny Optical on myös onnistunut voittamaan lisää markkinaosuutta sen vahvimpien kilpailijoiden kamppaillessa tuotanto- ja kapasiteettiongelmien kanssa.

Sunny Opticalin osake päätyi perjantaina pörssin sulkeuduttua kaikkien aikojen korkeimmalle tasolleen yli 10 prosentin päivänousun jälkeen.

10.3.2017

SunnyOptical_post

Finlandia 2030 -rahasto

Digitalisoituvat palvelut, tuoteinnovaatiot, uusi teknologia ja maailman väestön varallisuuteen ennakoidut muutokset mullistavat monia toimialoja. Se tarkoittaa huikeita mahdollisuuksia kasvavilla liiketoiminta-alueilla toimiville yrityksille. Monet tulevaisuuden voittajista tekevät jo tänään vahvaa liiketoimintaa.

Rahastosivuille >>