State Street Corp hiilineutraaliksi vuonna 2020

State Street Corporation ilmoitti torstaina saavuttavansa toimintansa hiilineutraaliuden vuoden 2020 loppuun mennessä. Hiilineutraaliudella tarkoitetaan tilannetta, jossa tietty toiminta ei muuta ilmatilan hiilipitoisuutta eli tuottaa ilmakehään vain sen verran kasvihuonepäästöjä kuin se pystyy sitomaan niitä ilmakehästä. Yhtiö on ilmoittanut myös sitoutuneensa vähentämään absoluuttisia hiilidioksidipäästöjään kansainvälisen SBT-aloitteen mukaisesti seuraavan kymmenen vuoden aikana.

Kuusi vuotta asettamastaan aikataulusta edellä, vuonna 2019, State Street saavutti vuonna 2015 asettamansa tavoitteen vähentää hiilidioksidipäästöjään 30 prosenttia. Tänä vuonna yhtiö on tehnyt merkittäviä ponnisteluita saavuttaakseen hiilineutraalin tilan järjestelemällä uudestaan infrastruktuuriaan, hyödyntämällä uusiutuvia energialähteitä toiminnassaan ja ostamalla uusiutuvien energian lähteiden sertifikaatteja. Yhtiön toimitusjohtaja korosti ilmoituksessaan yhtiön keskittyvän oman toimintansa hiilineutraaliuden lisäksi myös muiden yhtiön sidosryhmien auttamiseen ilmastonmuutoksen vastaisessa taistelussa.
Lue lisää >>

25.9.2020
State-Street-Corp-hiilineutraaliksi-vuonna-2020

Finlandia Laatuyhtiöt -rahasto: TUNNETUT MENESTYJÄT

Omien alojensa johtavilla yrityksillä on tunnetut brändit, halutut tuotteet ja uskollinen asiakaskunta. Uskomme, että monilla näistä yrityksistä on paitsi vahvat näytöt takanaan, myös merkittävät kasvunäkymät edessään. Globaalit megatrendit ennustavat, että maailman kulutuskykyinen ja laatutietoinen väestö kasvaa lähivuosikymmeninä miljardeilla ihmisillä.

Rahastosivuille >>