Starbucks näkee tulevaisuuden odotettua valoisampana

Erityisesti erilaiset kahvila- ja aamiaisravintolat ovat raportoineet palvelualan korkeimpia liikkeiden sulkemislukuja koronaviruspandemian aikana. Myös Starbucks on joutunut rajoittamaan toimintaansa voimakkaasti kotiinkuljetukseen ja noutopalveluun.

Yhtiö raportoi torstaina vahvasta neljännen vuosineljänneksen tuloksestaan, joka ylitti selvästi analyytikoiden korkeimmat odotukset. Samalla sijoittajat ilahtuivat yhtiön liikevaihdon laskettua 3 prosenttia yleistä ennustetta vähemmän. 

Yhtiö on kuitenkin havainnut kysynnän elpyvän odotettua nopeammin online-tilausten lisääntyessä ja asiakkaiden palatessa ravintoloihin alueilla, jossa pandemia on paremmin hallinnassa. Yhtiö uskoo elpyvänsä pandemiasta sekä palaavansa kasvu-uralle vuoden 2021 aikana.
Lue lisää >>

3.11.2020
Starbucks-näkee-tulevaisuuden-odotettua-valoisampana

Finlandia Laatuyhtiöt -rahasto: TUNNETUT MENESTYJÄT

Omien alojensa johtavilla yrityksillä on tunnetut brändit, halutut tuotteet ja uskollinen asiakaskunta. Uskomme, että monilla näistä yrityksistä on paitsi vahvat näytöt takanaan, myös merkittävät kasvunäkymät edessään. Globaalit megatrendit ennustavat, että maailman kulutuskykyinen ja laatutietoinen väestö kasvaa lähivuosikymmeninä miljardeilla ihmisillä.

Rahastosivuille >>