Solutions 30 kasvattaa liiketoimintaansa kiihtyvällä tahdilla

Euroopan johtava digitaalisten ulkoistuspalveluiden tarjoaja ranskalainen Solutions 30 raportoi ennätyksellisen vahvan osavuosikatsauksen. Yhtiöllä on 4 000 teknikkoa kuudessa Euroopan maassa ja se tarjoaa asennus- sekä konsulttipalveluita niin IT- kuin telekommunikaatioyhtiöiden loppukäyttäjille.

Yhtiön liikevaihto kasvoi kuluvan vuoden kolmannella neljänneksellä 48 prosenttia edellisvuodesta, mikä pitää sisällään sekä orgaanista että yrityskauppojen kautta syntynyttä kasvua. Erityisen rohkaisevaa on liikevaihdon todella voimakas (+77 %) kasvu Ranskan kotimarkkinan ulkopuolella, mikä osoittaa yhtiön kansainvälistymisen olevan vahvassa vedossa.

Yhtiön tulevaisuudennäkymät ovat erittäin vahvat ja kasvun voidaan odottaa pysyvän korkealla tasolla.  Koko toimiala kasvaa digitalisaation myötä voimakkaasti ja Solutions 30 on markkinajohtajana hyvässä asemassa. Parhaillaan tapahtuvien laajakaistainternetin asennusten lisäksi muun muassa esineiden internetin sekä 5g-teknologian tulo markkinoille tuo vielä entisestään merkittäviä kasvumahdollisuuksia yhtiölle.

Yhtiön osavuositulos otettiin markkinoilla riemuiten vastaan ja osakkeella käytiin kauppaa 4,5 prosenttia raportointipäivän päätöskurssia korkeammalla tasolla.

Solutions 30:n kotisivuille >>

9.11.2017

Solutions_post

Finlandia 2030 -rahasto

Digitalisoituvat palvelut, tuoteinnovaatiot, uusi teknologia ja maailman väestön varallisuuteen ennakoidut muutokset mullistavat monia toimialoja. Se tarkoittaa huikeita mahdollisuuksia kasvavilla liiketoiminta-alueilla toimiville yrityksille. Monet tulevaisuuden voittajista tekevät jo tänään vahvaa liiketoimintaa.

Rahastosivuille >>