SAP:n pilvipalvelut vetävät kasvua – yhtiö nostaa liikevaihto-ohjeistustaan

Maailman johtava talouden ohjausjärjestelmien (ERP-järjestelmät) toimittaja SAP raportoi tänään osavuosikatsauksen, jossa liikevaihto ja tuloskasvu olivat suunnilleen linjassa markkinoiden odotusten kanssa. Liikevaihto kasvoi 5 prosenttia ja liiketulos 19 prosenttia.Pilvipalvelut kasvoivat 22 prosenttia ja olivat jo 20 prosenttia koko liikevaihdosta.

Pilvipalvelujen vahvan kasvun ansiosta yhtiö nostaakin koko vuoden liikevaihto-ohjeistustaan. Pilvipalveluiden kasvun ansiosta yhtiön liikevaihdosta jo 65 prosenttia on jatkuvaluonteista liikevaihtoa.

SAP panostaa tällä hetkellä erittäin paljon pilvipalveluidensa kehittämiseen, jotta yhtiö pysyisi markkinan kasvussa mukana ja pärjäisi myös jatkossa kilpailussa Salesforcea vastaan (jonka osakkeita Finlandia 2030 -rahasto omistaa).

Lue lisää SAP:stä >>

19.10.2017

SAP_post

Finlandia Laatuyhtiöt -rahasto: TUNNETUT MENESTYJÄT

Omien alojensa johtavilla yrityksillä on tunnetut brändit, halutut tuotteet ja uskollinen asiakaskunta. Uskomme, että monilla näistä yrityksistä on paitsi vahvat näytöt takanaan, myös merkittävät kasvunäkymät edessään. Globaalit megatrendit ennustavat, että maailman kulutuskykyinen ja laatutietoinen väestö kasvaa lähivuosikymmeninä miljardeilla ihmisillä.

Rahastosivuille >>