Rockwell Collinsin osake nousi uusiin ennätyksiin

Lentokoneiden elektroniikkaan keskittyvä konepajayritys Rockwell Collins raportoi markkinoiden odotuksia paremman liikevaihdon kasvun ja tuloksen ja nosti koko vuoden liikevaihto- ja tulosohjeistustaan osavuosikatsauksen yhteydessä.

Yhtiön tuloskommenteissa mainitaan positiivisen trendin johtuvan muun muassa lentoyhtiöiden yhä lisääntyvästä tarpeesta tarjota asiakkailleen parempia kommunikointiyhteyksiä- ja välineitä lennoille. Muutenkin lentokoneiden sisältämän elektroniikan määrä on jatkanut vahvassa kasvussa.

Yhtiö on saanut B/E Aerospace -fuusion loppuun ja synergiasäästöjen lisäksi yrityskaupan pitäisi vahvistaa yhtiön mahdollisuuksia myydä enemmän lentokoneiden sisätilojen elektroniikkaa suoraan lentokonevalmistajille lentoyhtiöiden sijaan.

Lentokonemarkkinoiden kasvu jatkuu hyvänä tulevina vuosikymmeninä lentoliikenteen kasvaessa. Rockwell Collinsin liikevaihto oli viime vuonna noin 5 miljardia dollaria, mutta 10 miljardin dollarin raja liikevaihdossa voi mennä rikki jo vuonna 2019.

Yhtiön osake nousi yli 5 prosenttia uusille ennätystasoille vahvan tuloksen ja vahvan kasvuohjeistuksen myötä.

21.4.2017

RockwellCollins_post

Finlandia 2030 -rahasto

Digitalisoituvat palvelut, tuoteinnovaatiot, uusi teknologia ja maailman väestön varallisuuteen ennakoidut muutokset mullistavat monia toimialoja. Se tarkoittaa huikeita mahdollisuuksia kasvavilla liiketoiminta-alueilla toimiville yrityksille. Monet tulevaisuuden voittajista tekevät jo tänään vahvaa liiketoimintaa.

Rahastosivuille >>