Rahasto- ja varainhoitoasaikkaidemme asiakasportaali on uudistunut

Olemme avanneet täysin uudistuneen asiakasportaalin varainhoito- ja rahastoasiakkaillemme. Uuden portaalin myötä omien rahasto-ja varainhoitosijoitusten kehityksen seuraaminen on miellyttävämpää ja havainnollisempaa kuin aikaisemmin.

Uusi asiakasportaali on uudistunut visuaalisesti ja sisällöllisesti. Voit tarkastella rahastosijoituksiasi muun muassa maantieteellisen jakauman ja toimialojen mukaan. Käyttäjäystävällisyyttä on lisätty monin tavoin. Esimerkiksi tuottograafin piirtäminen halutulle ajanjaksolle ja tuottohistorian tunnuslukujen saaminen onnistuu entistä paremmin.

Palvelun käyttöönotto on vaivatonta. Rahastoasiakkaan kirjautuminen palveluun tapahtuu nykyisellä käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Varainhoitoasiakkaan tulee ensimmäisen kerran tunnistautua palveluun pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, jonka jälkeen pääsee luomaan itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan palveluun. Ottamalla palvelun käyttöön ja palvelua käyttämällä asiakas hyväksyy palveluun sovellettavat ehdot. (https://secure.finlandiagroup.fi/Content/Kayttoehdot_Finlandia_portaali.pdf).

Uusi asiakasportaalimme on käytössä 30.9.2019 alkaen osoitteessa https://secure.finlandiagroup.fi

Toivomme, että asiakasportaalin uudistuksen myötä pystymme palvelemaan teitä asiakkaitamme entistä paremmin. Asiakaspalvelumme palvelee numerosta 020 710 7777 (asiakaspalvelu@finlandiagroup.fi)