Orpea laajentuu Brasiliaan ja Portugaliin

Euroopan johtava hoivayritys Orpea laajentaa toimintaansa Brasiliaan ja Portugaliin yhteistyössä SIS Groupin kanssa. Orpea saa 49 prosentin omistuksen yhteisyrityksistä, mutta vastaa heti alusta lähtien operatiivisesta toiminnasta molemmissa maissa. Lisäksi yhtiöllä on optio nostaa omistustaan yhteisyrityksessä lähivuosina.

Brasiliaan tulee aluksi 2 000 vuodepaikkaa suurimpiin kaupunkeihin ja Portugaliin 1 000 vuodepaikkaa niinikään suurimpiin kaupunkeihin. Varsinkin Brasilian markkinan kasvumahdollisuudet ovat huimat maan keskiluokan vaurastuessa ja ikääntyessä. Yli 80-vuotiaiden määrän odotetaan noin viisinkertaistuvan nykyisestä 3,3 miljoonasta yli 15 miljoonaan henkeen vuoteen 2050 mennessä. Lisäksi Brasiliassa ei ole sääntelyä tai hintakattoja hoivapaikkojen hinnoille, joten varakkaammille henkilöille voidaan tarjota parempaa palvelua korkeampaan hintaan.

5.9.2017

Orpea_post

Finlandia Laatuyhtiöt -rahasto: TUNNETUT MENESTYJÄT

Omien alojensa johtavilla yrityksillä on tunnetut brändit, halutut tuotteet ja uskollinen asiakaskunta. Uskomme, että monilla näistä yrityksistä on paitsi vahvat näytöt takanaan, myös merkittävät kasvunäkymät edessään. Globaalit megatrendit ennustavat, että maailman kulutuskykyinen ja laatutietoinen väestö kasvaa lähivuosikymmeninä miljardeilla ihmisillä.

Rahastosivuille >>