Oma Säästöpankilta positiivinen tulosvaroitus

Oma Säästöpankki Oyj tarkentaa vuoden 2020 näkymiään ja tulosohjeistustaan. Yhtiö antoi keskiviikkoaamuna positiivisen tulosvaroituksen, jossa se ilmoitti vuoden 2020 tuloksen ennen veroja ylittävän koronakriisiä edeltäneen tason. Yhtiön toimitusjohtaja Pasi Sydänlammi kommentoi yhtiön taloudellista tilannetta erinomaiseksi toimintaympäristön yleisestä epävarmuudesta huolimatta. Yhtiön osakekurssi nousi uutisen myötä 7prosenttia.

Yhtiön vahvan kasvun ja tuloksentekokyvyn taustalla ovat vahvana jatkunut liiketoimintavolyymien ja ansainnan kasvu sekä parantunut kustannustehokkuus. Yhtiö on viimevuosina panostanut voimakkaasti asiakaskokemukseen ja asiakaspalvelun saavutettavuuteen avaamalla uusia yksiköitä sekä tarjoamalla uusia digitaalisia palvelukanavia.

Yhtiön osakekurssi on laskenut vuodenalusta 6,5 prosenttia.

10.9.2020

Oma-Säästöpankilta-positiivinen-tulosvaroitus

Finlandia 2030 -rahasto

Digitalisoituvat palvelut, tuoteinnovaatiot, uusi teknologia ja maailman väestön varallisuuteen ennakoidut muutokset mullistavat monia toimialoja. Se tarkoittaa huikeita mahdollisuuksia kasvavilla liiketoiminta-alueilla toimiville yrityksille. Monet tulevaisuuden voittajista tekevät jo tänään vahvaa liiketoimintaa.

Rahastosivuille >>