MIPS: Turvallisesti eteenpäin

Finlandia 2030 -rahaston yhtiö MIPS julkaisi jälleen kerran päätähuimaavat kolmannen kvartaalin luvut. Konsernin myynti oli kasvanut orgaanisesti 82 prosenttia, mikä oli pitkälti sidoksissa maailmanlaajuiseen kasvaneeseen kysyntään pyörämarkkinoilla.

MIPS kasvoi 37 prosenttia nopeammin kuin keskimääräiset odotukset olivat. Yhtiö kertoo pyöräilykypärien valmistajien haasteista vastata nykyiseen kysyntään ja odottavat varastojen pysyvän minimissään myös ensi vuonna. Maailmanlaajuisesti kasvaneet valmistuskustannukset eivät näy suoraan MIPSin tuloksissa yhtiön myydessä käyttöoikeuksia teknologiaansa ja siirtää valmistuksen asiakkailleen. Toimitusketjuissa ja kuljetuksissa on kuitenkin viivettä, jonka uskotaan jatkuvan vielä seuraavilla kvartaaleilla.

Yhtiön tulevaisuuden kasvukomponentti turvallisuuskypärät osoittivat myös potentiaalinsa kasvaen vuoden alusta 474 prosenttia. Kvartaalin aikana yhtiö oli sopinut 9 uutta yhteistyösopimusta turvallisuuskypärien valmistajien kanssa.

Lue lisää >>


8.11.2021

MIPS-Turvallisesti-eteenpain

Finlandia 2030 -rahasto

Digitalisoituvat palvelut, tuoteinnovaatiot, uusi teknologia ja maailman väestön varallisuuteen ennakoidut muutokset mullistavat monia toimialoja. Se tarkoittaa huikeita mahdollisuuksia kasvavilla liiketoiminta-alueilla toimiville yrityksille. Monet tulevaisuuden voittajista tekevät jo tänään vahvaa liiketoimintaa.

Rahastosivuille >>