Microsoftin pilvipalvelut vahvan kasvun taustalla 

Microsoft raportoi markkinoiden odotuksia vahvemman osavuosituloksen. Yhtiön liikevaihto kasvoi 12 % edellisvuodesta 24,5 miljardiin dollariin. Kasvun taustalla oli erityisesti Azure – pilvipalvelun todella voimakas kasvun. Azuresta kertyvä liikevaihto kasvoi peräti 90 % edellisvuodesta. Myös Office 365 – jatkoi erittäin vahvaa kasvuaan. Yhtiön marginaalit jatkoivat vahvistumistaan skaalaetujen kasvaessa.

Toimitusjohtaja Satya Nadella on muuttanut Microsoftia voimakkaasti ja nykyään yhtiön tavoite on yhä enenevässä määrin pyrkiä valloittamaan markkinaosuutta pilvipalveluissa. Yhtiön markkina-arvo on lähes tuplaantunut toimitusjohtajan 3,5 vuotta kestäneen kauden aikana.

Vahva osavuositulos otettiin markkinoilla riemuiten vastaan ja osakkeen arvo nousi 4,1 % pörssin jälkikaupankäynnissä.

Microsoftin kotisivuille >>

26.10.2017

MIcrosoft_post

Finlandia Laatuyhtiöt -rahasto: TUNNETUT MENESTYJÄT

Omien alojensa johtavilla yrityksillä on tunnetut brändit, halutut tuotteet ja uskollinen asiakaskunta. Uskomme, että monilla näistä yrityksistä on paitsi vahvat näytöt takanaan, myös merkittävät kasvunäkymät edessään. Globaalit megatrendit ennustavat, että maailman kulutuskykyinen ja laatutietoinen väestö kasvaa lähivuosikymmeninä miljardeilla ihmisillä.

Rahastosivuille >>