Media and Games Invest Ruotsin pörssiin

Media and Games Invest juhli tiistaina listautumistaan Ruotsin Nasdaq First North Premier Growth -pörssiin. Samalla siitä tuli ensimmäinen sekä edellä mainittuun että Frankfurtin pörssiin listattu yhtiö. Media and Games Invest on yritysostoin voimakkaasti kasvava peliyhtiö, joka hankkii ja kehittää pitkän elinkaaren online- ja mobiilipelejä. Ruotsi on tunnettu peliteollisuudestaan, ja yhtiö tavoittelee listautumisellaan pääsyä lähemmäksi asiantuntevia sijoittajia.

Ennakkotilaukset Sonyn ja Microsoftin uusista loppuvuonna markkinoille tulevista pelikonsoleista on myyty lähes kaikkialla loppuun, ja uusien konsolien uskotaan siivittävän peliteollisuuden vahvaa kehitystä yhdessä edelleen riehuvan koronaviruspandemian kanssa.

9.10.2020

Media-and-Games-Invest-Ruotsin-pörssiin-

Finlandia 2030 -rahasto

Digitalisoituvat palvelut, tuoteinnovaatiot, uusi teknologia ja maailman väestön varallisuuteen ennakoidut muutokset mullistavat monia toimialoja. Se tarkoittaa huikeita mahdollisuuksia kasvavilla liiketoiminta-alueilla toimiville yrityksille. Monet tulevaisuuden voittajista tekevät jo tänään vahvaa liiketoimintaa.

Rahastosivuille >>