Listautumiset käyvät kuumana, mutta riittääkö laatu?

Käymme Finlandialla aktiivisesti uusia listautumisia läpi laatuyhtiöstrategiamme mukaisesti ja perehdymme tarkasti yritysten sekä niiden toimialojen fundamentteihin. Finlandia 2030 -rahaston teeman mukaisesti voimmekin osallistua laatuyhtiöiden listautumisiin. Kun yrityksellä on mielenkiintoinen innovaatio ja se täyttää laatuyhtiöstrategiamme kriteeristön, siitä voi olla pitkäaikaiselle sijoittajalle hyötyä. Kesän jälkeen listautumismarkkinan käydessä jälleen kuumana olemme peranneet noin 20 yrityksen listautumisannin esitteet ja tehneet sijoituspäätöksen kahteen yritykseen.

CTEK Ab ja Modulight läpäisivät seulamme

Ruotsin markkinalta osallistuimme latureita valmistavan CTEK Ab:n antiin. Näkemyksemme mukaan yhtiö tulee hyötymään sähköautomarkkinan kasvusta. CTEK:n listautumishinta oli 69 SEK, ja se on tarjonnut listautumisantiin osallistuneille mukavat tuotot jo muutamassa päivässä.

Suomen markkinalta osallistuimme Modulightin listautumisantiin, jolla kannattavuus on jo tällä hetkellä äärimmäisen hyvällä tasolla yrityksen vaihtaessa 10 miljoonaa ja jättäessä viivan alle siitä puolet. Kasvunäkymät ovat Modulighin tapauksessa myös mielenkiintoiset, kun yhtiö pääsee laajentamaan tuotantoaan annista kerättävillä varoilla. Modulight herätti paljon kiinnostusta Suomessa, ja sen listautumisanti ylimerkittiin merkittävästi.


15.10.2021

Listautumiset-kayvat-kuumana

Finlandia 2030 -rahasto

Digitalisoituvat palvelut, tuoteinnovaatiot, uusi teknologia ja maailman väestön varallisuuteen ennakoidut muutokset mullistavat monia toimialoja. Se tarkoittaa huikeita mahdollisuuksia kasvavilla liiketoiminta-alueilla toimiville yrityksille. Monet tulevaisuuden voittajista tekevät jo tänään vahvaa liiketoimintaa.

Rahastosivuille >>