Home Depotilta vahva osavuositulos

Home Depot ui vastavirtaan USA:n vähittäiskaupan markkinoilla yhtiön raportoidessa markkinoiden odotuksia paremmasta liikevaihdon ja tuloksen kasvusta. Vaikka perinteinen vähittäiskauppa on siirtymässä Yhdysvalloissa yhä kiihtyvään tahtiin verkkokaupan puolelle, kodin kunnostamiseen ja parantamiseen liittyvä kauppa käy yhä kuumana asuntomarkkinoiden vahvistumisen jatkuessa.

Home Depotin onneksi kuluttajat haluavat yhä tehdä asuntojen kunnostamiseen ja parantamiseen liittyvät ostoksensa mieluummin paikan päällä kivijalkaliikkeessä kuin verkkokaupassa. Muilla vähittäiskaupan aloilla verkkokaupan ja erityisesti Amazonin nousu on ajanut yritykset suureen ahdinkoon. Amazonin kasvu yksinään vastaa tällä hetkellä noin 80 prosenttia koko toimialan kasvusta USA:ssa.

Uskomme, että Home Depot pystyy jatkamaan hyvällä kasvu-uralla myös jatkossa asuntomarkkinan yhä vahvistuessa ja yhtiön markkinajohtajuuden vahvistuessa erittäin pirstaloituneella markkinalla.

Finlandia Laatuyhtiöt -rahasto omistaa Home Depotin osakkeiden lisäksi myös Amazonin osakkeita. Molempien yhtiöiden osakkeet ovat nousseet vahvasti tänä vuonna ja ovat kaikkien aikojen korkeimmilla tasoillaan.

17.5.2017

HomeDepot_post_2

Finlandia Laatuyhtiöt -rahasto: TUNNETUT MENESTYJÄT

Omien alojensa johtavilla yrityksillä on tunnetut brändit, halutut tuotteet ja uskollinen asiakaskunta. Uskomme, että monilla näistä yrityksistä on paitsi vahvat näytöt takanaan, myös merkittävät kasvunäkymät edessään. Globaalit megatrendit ennustavat, että maailman kulutuskykyinen ja laatutietoinen väestö kasvaa lähivuosikymmeninä miljardeilla ihmisillä.

Rahastosivuille >>