Hasbro raportoi selvästi odotuksia vahvemman tuloksen

Leluja ja pelejä valmistava Hasbro hämmästytti markkinat hurjalla tulosjulkistuksellaan. Kilpailijat olivat loppuvuoden aikana viestittäneet heikosta markkinatilanteesta, mikä sai markkinat varovaisiksi myös Hasbron näkymien suhteen. Yhtiön liikevaihto ylitti kuitenkin ensimmäistä kertaa 5 miljardin Yhdysvaltain dollarin rajapylvään vuoden 2016 aikana. Myös liiketoiminnan kannattavuus oli ennätyksellisen korkealla tasolla, joka ylitti selvästi yhtiön pitkän aikavälin tavoitteen.

Hasbron tuotealueista erityisesti tyttöjen lelut Frozen-tuotteiden johdolla sekä lautapelit kasvattivat myyntiään selvästi odotettua enemmän. Osake lähti hurjaan nousuralliin päivän aikana ja päätyi yli 14 prosentin nousuun pörssin sulkeuduttua.

6.2.2017

Hasbro_post

Finlandia Laatuyhtiöt -rahasto: TUNNETUT MENESTYJÄT

Omien alojensa johtavilla yrityksillä on tunnetut brändit, halutut tuotteet ja uskollinen asiakaskunta. Uskomme, että monilla näistä yrityksistä on paitsi vahvat näytöt takanaan, myös merkittävät kasvunäkymät edessään. Globaalit megatrendit ennustavat, että maailman kulutuskykyinen ja laatutietoinen väestö kasvaa lähivuosikymmeninä miljardeilla ihmisillä.

Rahastosivuille >>