Finlandian Coaching Corner kesän urheilutapahtumissa

Finlandia Group on vahvasti mukana myös suomalaisessa urheilussa. Finlandia näkyy ja kuuluu erilaisissa tapahtumissa omalla Coaching Corner -osastollaan.

Idea on yksinkertainen: aivan kuten urheilussa myös varainhoidossa tarvitaan valmentajaa. Tuotto ja menestys eivät synny sattumalta, vaan on tiedettävä mitä tekee. Rahaa pitää valmentaa siinä missä urheilijoitakin.

Finlandian Coaching Corner vieraili viimeksi tenniksen Tampere Openissa heinäkuun lopulla. Osastolla riitti kiinnostuneita turnausvieraita, jotka pääsivät osallistumaan myös tennisaiheisten huippupalkintojen arvontaan. Coaching-tapaamiseen saapuvat ovat mukana arvonnassa, jossa voi voittaa oman tennisvalmentajan vuodeksi tai kahden hengen matkan tenniksen US Openiin 2016.

Seuraavan kerran Finlandian Coaching Corner on paikalla jalkapallon Veikkausliiga-ottelussa Tampereella. Finlandia Group toimii otteluisäntänä Lauantaina 29.8., kun Tampereen Ilves kohtaa hallitsevan Suomen mestarin, HJK:n. Ottelu alkaa kello 16.00, mutta kannattaa tulla Coaching Cornerin kautta ajoissa paikalle!