Finlandia täyttää 20 vuotta

Tänään tiistaina 22.9. Finlandia Group täyttää 20 vuotta. Vuosituhannen alussa perustettu yritys on kahden vuosikymmenen aikana palvellut kymmeniätuhansia yrittäjähenkisiä ihmisiä ympäri Suomen. Tällä hetkellä toimipisteitä on yhteensä 18 paikkakunnalla, etelästä pohjoiseen. Finlandia perustettiin aikoinaan kertomaan viestiä oman taloudellisen varautumisen ja suunnittelun tärkeydestä. Nyt, 20 vuotta myöhemmin, viesti ei ole muuttunut mihinkään, vaan on ajankohtaisempi kuin koskaan.
 
"Ihmisten oman taloudellisen suunnittelun tarve oli olemassa kun aloitimme. Parissakymmenessä vuodessa tarve on vain kasvanut. Suomen huoltosuhde, velkaantumisvauhti sekä kansainvälinen kilpailukyky ovat ajaneet meidät tilanteeseen jossa julkisia palveluita ja eläkkeitä on tarjolla jatkossa entistä niukemmin. Paras vaihtoehto on ottaa vastuu omasta ja läheisten  taloudesta itselle. Se on onneksi paitsi mahdollista myös palkitsevaa ja siihen kannattaa uhrata muutama tunti omaa aikaa riittävän ajoissa.

Meidän tehtävämme on auttaa suomalaisia hahmottamaan vallitseva tilanne ja tuoda esiin mahdollisuudet joilla omaa tulevaisuuttaan voi muokata haluttuun suuntaan. Yrittäjähenkiset ihmiset ymmärtävät tämän, kutsummekin heitä Oman elämänsä pomoiksi. Kehitämme toimintaamme heitä varten seuraavatkin 20 vuotta", Finlandian perustaja Mika Manninen kertoo.
22.9.2020
Finlandia-20-vuotta(1)