Finlandia 2030 -rahasto osallistui Next Gamesin osakeantiin – heti hurja nousu

Finlandia 2030 -rahasto osallistui ensimmäiseen suomalaisen peliyhtiön listautumisantiin. Mielestämme on positiivista Helsingin pörssille, että saamme ensimmäisen suomalaisen peliyhtiön pörssiin mukaan. Suomalainen pelikehittämisen osaamistaso on maailmanluokkaista ja odotammekin myös muita alan yhtiöitä pörssiin lähivuosina.

Next Gamesin tunnettujen brändien lisensseihin perustuva toimintamalli on mielestämme erittäin mielenkiintoinen. Yhtiö on todistanut osaamisensa jo kahdella huippuluokan mobiilipelillä ja yhtiö on erittäin vahvoilla neuvoteltaessa uusista lisenssipelimahdollisuuksista. Yhtiöllä lieneekin hyvin vahva uusien pelien suunnitteluputki lähivuosille.

Next Gamesin kannattavuus paranee vauhdilla, kassavirta on vahva ja osakeannin jälkeen tase on huippuvahva, joten yhtiöllä on mielestämme nyt kaikki eväät kasassa alkaa kasvattamaan liiketoimintaansa uudella suuremmalla vaihteella lähivuosina.

Yhtiön osakeanti oli menestys. Merkintäaika lopetettiin ennenaikaisesti vahvan kysynnän johdosta ja ensimmäisenä kaupankäyntipäivänä yhtiön osake nousi yli 20 prosenttia. Odotamme kuluvalle vuodelle useampia uutisia uusiin pelihankkeisiin liittyen, mikä antanee osakkeelle vielä uutta nostetta tulevaisuudessa.

24.3.2017

NextGames_post

Finlandia 2030 -rahasto

Digitalisoituvat palvelut, tuoteinnovaatiot, uusi teknologia ja maailman väestön varallisuuteen ennakoidut muutokset mullistavat monia toimialoja. Se tarkoittaa huikeita mahdollisuuksia kasvavilla liiketoiminta-alueilla toimiville yrityksille. Monet tulevaisuuden voittajista tekevät jo tänään vahvaa liiketoimintaa.

Rahastosivuille >>