Euroopan suurin vanhustenhoitoyhtiö Orpea kasvattaa markkinaosuuttaan kahdella yritysostolla

Euroopan johtava vanhustenhoitoyhtiö Orpea ilmoitti kahdesta uudesta strategisesta yrityskaupasta, joissa yhtiö ostaa Tsekeistä ja Itävallasta kaksi alan yhtiötä. Kauppa lisää Orpean tarjoamaan 24 hoitokotia ja lähes 3000 vuodepaikkaa.

Tsekeissä Orpean markkinaosuus nousee yli kaksinkertaiseksi aikaisempaan verrattuna, ja yhtiö nousee maan markkinajohtajaksi. Itävallassa yhtiön markkinajohtajan asema vahvistuu entisestään kaupan myötä.

Yhteensä Orpealla on nyt noin 80 000 vuodepaikkaa lähes 800 hoitotalossa, kymmenessä Keski-Euroopan maassa.

Yhtiön laajenemisstrategia on edennyt vauhdikkaasti viime vuosina, ja tällä hetkellä jo noin 60 prosenttia liikevaihdosta tulee jo Ranskan ulkopuolelta. Orpean liikevaihto on kasvanut reippaasti yli 10 prosenttia vuodessa viimeisen 10 vuoden ajan. Uskomme hyvän kasvun jatkuvan myös tästä eteenpäin vanhustenhoitomarkkinoiden kasvaessa, väestön ikääntyessä ja yhtiön jatkaessa yritysostojaan.

18.4.2017

Orpea_post

Finlandia Laatuyhtiöt -rahasto: TUNNETUT MENESTYJÄT

Omien alojensa johtavilla yrityksillä on tunnetut brändit, halutut tuotteet ja uskollinen asiakaskunta. Uskomme, että monilla näistä yrityksistä on paitsi vahvat näytöt takanaan, myös merkittävät kasvunäkymät edessään. Globaalit megatrendit ennustavat, että maailman kulutuskykyinen ja laatutietoinen väestö kasvaa lähivuosikymmeninä miljardeilla ihmisillä.

Rahastosivuille >>