Boeingille merkittävä lentokonetilaus Intiasta 

Lentokonevalmistaja Boeing voitti intialaisen halpalentoyhtiö SpiceJetin tarjouskilpailun. Tilaus kattaa yhteensä 205 lentokonetta, joista 155 on kapearunkoisia Boeing 737 -koneita. Sopimuksessa on myös optio 50 lentokoneesta, mikä pitää sisällään laajarunkoisia Boeing 787 -koneita. Suuremman konemallin myötä lentoyhtiö aloittaa suorat lennot Eurooppaan, Japaniin ja Australiaan. Yhtiö aloittaa kokeilun ensin leasing-koneella ja investoi kysynnän riittäessä omaan kalustoon.

Tilauksen arvo on 22 miljardia Yhdysvaltain dollaria, mikä on samalla suurin intialaisen lentoyhtiön tekemä tilaus Boeingilta. Tarjouskilpailun voiton myötä Boeing saa kasvatettua jalansijaansa vahvasti kasvavalla Aasian markkinalla.

16.1.2017

Boeing_post

Finlandia Laatuyhtiöt -rahasto: TUNNETUT MENESTYJÄT

Omien alojensa johtavilla yrityksillä on tunnetut brändit, halutut tuotteet ja uskollinen asiakaskunta. Uskomme, että monilla näistä yrityksistä on paitsi vahvat näytöt takanaan, myös merkittävät kasvunäkymät edessään. Globaalit megatrendit ennustavat, että maailman kulutuskykyinen ja laatutietoinen väestö kasvaa lähivuosikymmeninä miljardeilla ihmisillä.

Rahastosivuille >>