Boeing jatkaa hurjaa kasvuaan

Maailman suurin lentokoneiden valmistaja Boeing raportoi tilikauden tuloksen, joka ylitti markkinoiden odotukset sekä liikevaihdon että tuloksen osalta. Osakekohtainen tulos kasvoi 2,47 dollarista peräti 4,80 dollariin.

Kasvun taustalla oli lentokoneiden tuotantomäärän kasvu sekä Yhdysvaltain verotukseen tehdyt muutokset. Osakekohtainen tulos oli myös oikaistuna selvästi odotuksia parempi.

Boeingin alkaneen vuoden ohjeistus oli selvästi markkinoiden odotuksia vahvempi sekä liikevaihdon että tuloksen osalta. Yhtiö odottaa toimittavansa kuluvan vuoden aikana ennätysmäärän kaupalliseen käyttöön tarkoitettuja koneita – vähintään 810 kappaletta. Edellisvuonna koneita toimitettiin 763 kappaletta.

Yhtiön osake päätyi 5 prosentin nousun jälkeen kaikkien aikojen korkeimmalle tasolleen tulosjulkistuspäivän päätteeksi.

Boeingin kotisivuille >>

31.1.2018

Boeing_post

Finlandia Laatuyhtiöt -rahasto: TUNNETUT MENESTYJÄT

Omien alojensa johtavilla yrityksillä on tunnetut brändit, halutut tuotteet ja uskollinen asiakaskunta. Uskomme, että monilla näistä yrityksistä on paitsi vahvat näytöt takanaan, myös merkittävät kasvunäkymät edessään. Globaalit megatrendit ennustavat, että maailman kulutuskykyinen ja laatutietoinen väestö kasvaa lähivuosikymmeninä miljardeilla ihmisillä.

Rahastosivuille >>