Blackstone raportoi vahvan tuloksen alkuvuodelta

Maailman suurin Private Equity -sijoitustalo Blackstone raportoi odotuksia vahvemman tuloksen tammi-maaliskuulta: osakekohtainen tulos nousi 165 prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Yhtiö sai myytyä sijoituksiaan hyvällä voitolla USA:n osake- ja kiinteistömarkkinoiden nousun jatkuessa yhdeksättä vuotta.

Yhtiön onnistuneisiin kauppoihin päättyneellä kvartaalilla kuuluivat muun muassa 25 prosentin omistuksen myyminen Hilton-hotelliketjusta ja kaikkien aikojen toiseksi suurin kiinteistösijoitusyhtiön listaaminen 1,8 miljardilla dollarilla.

Odotamme yrityskauppa-aktiviteetin jatkuvan hyvänä tänä vuonna, ja varsinkin listautumismarkkinat näyttäisivät käyvän kuumina juuri tällä hetkellä. Blackstonen perustajajäsen ja toimitusjohtaja Stephen Schwarzman toimii myös presidentti Trumpin hallinnon taloudellisena neuvonantajana, mistä ei voi ainakaan olla haittaa yhtiön liiketoiminnoissa Trumpin presidenttikaudella. 

20.4.2017

Blackstone_post

Finlandia Laatuyhtiöt -rahasto: TUNNETUT MENESTYJÄT

Omien alojensa johtavilla yrityksillä on tunnetut brändit, halutut tuotteet ja uskollinen asiakaskunta. Uskomme, että monilla näistä yrityksistä on paitsi vahvat näytöt takanaan, myös merkittävät kasvunäkymät edessään. Globaalit megatrendit ennustavat, että maailman kulutuskykyinen ja laatutietoinen väestö kasvaa lähivuosikymmeninä miljardeilla ihmisillä.

Rahastosivuille >>