Blackstone ostaa suomalaisen Spondan 

Yhdysvaltalainen investointiyhtiö Blackstone Group ilmoitti tehneensä ostotarjouksen suomalaisen Sponda-kiinteistöyhtiön osakekannasta. Yritysostolla Blackstone kasvattaa Pohjois-Euroopan kiinteistömarkkinoiden painoa sijoitusportfoliossaan. Spondan omistuksiin kuuluu esimerkiksi kauppakeskus-, liiketila- ja hotellikiinteistöjä. Ostotarjous, 5,19 euroa osakkeelta, arvostaa Spondan osakekannan 1,76 miljardin euron arvoiseksi, mikä merkitsee 21 prosentin preemiota perjantain markkina-arvoon.

Blackstonen liiketoiminta on kehittynyt hyvään suuntaan viime aikoina, mikä näkyy myös yhtiön arvostuksessa. Osakkeen arvo on noussut osinko mukaan luettuna 30 prosenttia vuoden alusta lähtien.

5.6.2017

Blackstone_post

Finlandia Laatuyhtiöt -rahasto: TUNNETUT MENESTYJÄT

Omien alojensa johtavilla yrityksillä on tunnetut brändit, halutut tuotteet ja uskollinen asiakaskunta. Uskomme, että monilla näistä yrityksistä on paitsi vahvat näytöt takanaan, myös merkittävät kasvunäkymät edessään. Globaalit megatrendit ennustavat, että maailman kulutuskykyinen ja laatutietoinen väestö kasvaa lähivuosikymmeninä miljardeilla ihmisillä.

Rahastosivuille >>