BlackRockin hallinnoitavat varat ennätyslukemiin

Maailman suurin varainhoitoon erikoistunut rahoitusyhtiö BlackRock raportoi tiistaina vahvasta kolmannen vuosineljänneksen tuloksestaan. Sekä yhtiön liikevaihto että tulos kvartaalilla ylittivät analyytikoiden korkeimmat ennusteet ja siivittivät yhtiön osakekurssin 4 prosenttia päivänousuun.

Yhtiön liikevaihto nousi vuodentakaisesta 18 prosenttia. Lisäksi yhtiön alaisuudessa olevat hallinnoitavat varat nousivat vuosineljänneksellä ennätykselliseen 7,81 triljoonaan dollariin. Pandemiasta huolimatta sekä kuluttajien että institutionaalisten sijoittajien kysyntä yhtiön sijoitustuotteille on säilynyt erittäin vahvana vuonna 2020.

Toimitusjohtaja Laurence Fink kommentoi yhtiön jokaisen strategisen alueen kasvavan odotusten mukaisesti, minkä lisäksi vahva sijoitustuotteiden kehitys on tuonut lisää varallisuutta yhtiön hoidettavaksi. Yhtiön osakekurssi on noussut 37 prosenttia vuoden alusta.

Lue lisää >>

16.10.2020
BlackRockin-hallinnoitavat-varat-ennätyslukemiin

Finlandia Laatuyhtiöt -rahasto: TUNNETUT MENESTYJÄT

Omien alojensa johtavilla yrityksillä on tunnetut brändit, halutut tuotteet ja uskollinen asiakaskunta. Uskomme, että monilla näistä yrityksistä on paitsi vahvat näytöt takanaan, myös merkittävät kasvunäkymät edessään. Globaalit megatrendit ennustavat, että maailman kulutuskykyinen ja laatutietoinen väestö kasvaa lähivuosikymmeninä miljardeilla ihmisillä.

Rahastosivuille >>