Attendon kasvu kiihtynee lähivuosina  - vanhusten hoitopaikkojen kysyntä kasvaa

Hoivayhtiö Attendo raportoi odotusten mukaisen tuloksen viime vuoden viimeiseltä neljännekseltä ja koko vuoden 2016 taloudellinen kehitys oli odotusten mukaisen hyvää. Yhtiö avasi viime vuonna yhteensä 770 sänkypaikkaa ja vuoden lopussa Attendolla oli rakenteilla yhteensä 1 935 sänkypaikkaa. Vuoden 2016 lopussa yhtiöllä oli tarjota yhteensä 9 280 sänkypaikkaa.

Vanhustenhoitopaikkojen kysyntä kasvaa huomattavasti lähivuosina. Arvioiden mukaan seuraavien 15 vuoden aikana Ruotsiin ja Suomeen tarvitaan yhteensä 80 000 uutta sänkypaikkaa vanhustenhoitoon. Uskommekin, että Pohjoismaiden suurimpana ja kannattavuudeltaan parhaimpana hoivayhtiönä Attendolla on erinomaiset kasvunäkymät vuosikausiksi. 

20.2.2017

Attendo_post

Finlandia Laatuyhtiöt -rahasto: TUNNETUT MENESTYJÄT

Omien alojensa johtavilla yrityksillä on tunnetut brändit, halutut tuotteet ja uskollinen asiakaskunta. Uskomme, että monilla näistä yrityksistä on paitsi vahvat näytöt takanaan, myös merkittävät kasvunäkymät edessään. Globaalit megatrendit ennustavat, että maailman kulutuskykyinen ja laatutietoinen väestö kasvaa lähivuosikymmeninä miljardeilla ihmisillä.

Rahastosivuille >>