Attendo jatkaa vakaata kasvua

Pohjoismaiden suurin hoivayhtiö Attendo raportoi kuluvan vuoden ensimmäisen osavuosituloksensa, joka oli sijoittajille varsin mieluisaa luettavaa. Yhtiön liikevaihdon ja marginaalien kasvu jatkui vakaana, ja ensimmäisen vuosineljänneksen aikana uusia hoivakoteja avattiin kahdeksan kappaletta.

Yhtiö ilmoitti aloittaneensa usean uuden palvelupaikan rakentamisen, joista 14 rakennetaan Suomeen ja 2 Ruotsiin. Maaliskuun lopussa yhtiöllä oli rakenteilla 2 159 sänkypaikkaa. Lisäksi Attendo ilmoitti voittaneensa useita palveluiden ulkoistamissopimuksia, joista suurin osa koski vanhustenhoitoa. Vanhustenhoidon tarve kasvaa merkittävästi tulevien vuosien aikana. Attendolla onkin Pohjoismaiden suurimpana ja kannattavimpana hoivapalveluyhtiönä erinomaiset kasvunäkymät tulevaisuutta tarkasteltaessa. 

Yhtiön osakekurssi oli 4 prosentin nousussa, kaikkien aikojen korkeimmalla tasollaan, tulosjulkistuspäivän kaupankäynnissä uutista kirjoitettaessa.

5.5.2017

Attendo_post

Finlandia Laatuyhtiöt -rahasto: TUNNETUT MENESTYJÄT

Omien alojensa johtavilla yrityksillä on tunnetut brändit, halutut tuotteet ja uskollinen asiakaskunta. Uskomme, että monilla näistä yrityksistä on paitsi vahvat näytöt takanaan, myös merkittävät kasvunäkymät edessään. Globaalit megatrendit ennustavat, että maailman kulutuskykyinen ja laatutietoinen väestö kasvaa lähivuosikymmeninä miljardeilla ihmisillä.

Rahastosivuille >>