Anta Sports vankistaa asemaansa markkinajohtajana

Kiinan suurin urheiluvaatteiden ja -jalkineiden valmistaja Anta Sports Products julkaisi ensimmäisen vuosipuoliskon tuloksen, joka oli selvästi analyytikoiden odotuksia vahvempi. Yhtiön liikevaihto kasvoi edellisvuodesta 19 prosenttia ja tulos 29 prosenttia.

Yhtiön vahvan tuloksen taustalla oli kaikkein merkittävimmin Fila-brändin vahva kasvu. Fila-tuotteissa on erittäin vahvat marginaalit. Tällä hetkellä liikevaihdosta 25 prosenttia on Fila-tuotteiden myyntiä, ja luvun odotetaan kasvavan yli 30 prosenttiin ensi vuoteen mennessä. Toinen merkittävä tekijä vahvan tuloskasvun taustalla oli verkkokaupan voimakas kasvu. Verkkokaupassa on perinteisissä liikkeissä tapahtuvaa myyntikanavaa paremmat marginaalit. 

Antan tulos otettiin markkinoilla riemuiten vastaan, ja yhtiön osakkeen arvo nousi tulosjulkistuspäivänä lähes 6 prosenttia, kaikkien aikojen korkeimmalle tasolleen.

15.8.2017

Anta_post

Finlandia 2030 -rahasto

Digitalisoituvat palvelut, tuoteinnovaatiot, uusi teknologia ja maailman väestön varallisuuteen ennakoidut muutokset mullistavat monia toimialoja. Se tarkoittaa huikeita mahdollisuuksia kasvavilla liiketoiminta-alueilla toimiville yrityksille. Monet tulevaisuuden voittajista tekevät jo tänään vahvaa liiketoimintaa.

Rahastosivuille >>