Amazonin voittokulku jatkuu

Maailman suurin verkkokauppa Amazon julkisti reippaasti markkinoiden odotuksia vahvemmat osavuosiluvut markkinoiden sulkeuduttua. Amazonin kaikki liiketoiminta-alueet kehittyivät erittäin suotuisasti, ja yhtiö on saanut vastikään ostamansa Whole Foods -kauppaketjun liikevaihdon vahvaan kasvuun.

Amazonin kannattavin liiketoiminta-alue Web Services -pilvipalvelut kasvattivat liikevaihtoaan huimat 42 prosenttia ja samoin muille verkkokauppiaille tarjottavat varastointi- ja logistiikkapalvelut kasvoivat 40 prosenttia vuoden takaiseen verrattuna.

Osakemarkkinoilla yhtiön tulosraportti otettiin riemuiten vastaan. Yhtiön osakekurssi oli jälkipörssissä 8,5 prosentin nousussa nousten samalla kaikkien aikojen korkeimmalle tasolleen. 

Amazonin kotisivuille >>

26.10.2017

Amazon_post

Finlandia Laatuyhtiöt -rahasto: TUNNETUT MENESTYJÄT

Omien alojensa johtavilla yrityksillä on tunnetut brändit, halutut tuotteet ja uskollinen asiakaskunta. Uskomme, että monilla näistä yrityksistä on paitsi vahvat näytöt takanaan, myös merkittävät kasvunäkymät edessään. Globaalit megatrendit ennustavat, että maailman kulutuskykyinen ja laatutietoinen väestö kasvaa lähivuosikymmeninä miljardeilla ihmisillä.

Rahastosivuille >>