Alibaban kasvu jatkuu hurjana

Kiinan suurin verkkokauppaoperaattori Alibaba julkisti tänään sijoittajapäivillään uuden kasvuodotuksen kuluvalle tilikaudelleen. Markkinoilla oli odotettu liikevaihdon kasvun hidastuvan reiluun 30 prosenttiin kuluvalla tilikaudella, mutta yhtiö odottaakin 45–49 prosentin kasvua tilikaudelle. Kasvuluku on todella kova ottaen huomioon, miten suureksi yhtiö on jo kasvanut ja miten markkinoilla on pelätty Kiinan kuluttajamarkkinoiden kasvun hidastuvan talouskasvun hidastumisen myötä.

Yhtiön osakekurssi oli noussut tänä vuonna jo huimat 43 prosenttia ennen päivitettyä kasvuodotusta, mikä näyttäisi siivittävän osakkeen tänään yli 10 prosentin nousuun.

 8.6.2017

Alibaba_post

Finlandia Laatuyhtiöt -rahasto: TUNNETUT MENESTYJÄT

Omien alojensa johtavilla yrityksillä on tunnetut brändit, halutut tuotteet ja uskollinen asiakaskunta. Uskomme, että monilla näistä yrityksistä on paitsi vahvat näytöt takanaan, myös merkittävät kasvunäkymät edessään. Globaalit megatrendit ennustavat, että maailman kulutuskykyinen ja laatutietoinen väestö kasvaa lähivuosikymmeninä miljardeilla ihmisillä.

Rahastosivuille >>