Adobe ylitti jälleen odotukset

Markkinoiden johtava digitaalisen sisällön luomiseen, hallitsemiseen ja jakamiseen tarkoitettujen ohjelmistojen tuottaja Adobe raportoi torstaina vahvasta neljännen vuosineljänneksen tuloksestaan. Yhtiö on vuoden 2020 jokaisen vuosineljänneksen osalta onnistunut ylittämään analyytikoiden konsensusennusteet. Tämä näkyy myös yhtiön osakekurssissa, joka on noussut vuoden alusta 45 prosenttia. Yhtiön osakekohtainen tulos neljännellä kvartaalilla osoittautui 6 prosentin positiiviseksi yllätykseksi, minkä lisäksi yhtiö estimoi vuoden 2021 liikevaihdon nousevan 15 miljardin tasolle.

Yhtiön suosituimpien tuotteiden, kuten Photoshopin, voimakas kysyntä tukee yhtiön vahvaa kasvua ja yhtiö jatkaa panostamista uusien design-työkalujen lanseeraamiseen vahvistaakseen asemaansa tärkeimmässä markkinasegmentissään. Markkinointiliiketoiminnan kehitys oli jälleen odotettua heikompaa, ja yhtiö on aikaisemmin ilmoittanut jäävänsä alalta osittain pois.
Lue lisää >>

11.12.2020
Adobe-ylitti-jalleen-odotukset

Finlandia Laatuyhtiöt -rahasto: TUNNETUT MENESTYJÄT

Omien alojensa johtavilla yrityksillä on tunnetut brändit, halutut tuotteet ja uskollinen asiakaskunta. Uskomme, että monilla näistä yrityksistä on paitsi vahvat näytöt takanaan, myös merkittävät kasvunäkymät edessään. Globaalit megatrendit ennustavat, että maailman kulutuskykyinen ja laatutietoinen väestö kasvaa lähivuosikymmeninä miljardeilla ihmisillä.

Rahastosivuille >>