Adobe julkaisi jälleen erinomaisen vuosineljänneksen

Adobe Inc. jatkaa menestyksekästä vuosineljännesraportointiaan jo useampaa kvartaalia peräkkäin. Liikevaihto nousi 23 prosenttia vuodentakaiseen vertailukauteen verrattuna ja ylitti analyytikoiden konsensusennusteet. Myös Adoben oikaistu nettotulos ylitti ennusteet selvästi: 23 prosenttia parempi vuoden takaiseen vertailukauteen nähden. Vakuuttavan tulosjulkistuksen myötä myös osakekurssi reagoi positiivisesti. Vuoden 2021 alusta nousua on ollut 21 prosenttia.

Adoben ohjelmat muuttavat edelleen tapaa tehdä töitä ja oppia digitaalisessa maailmassa. Jopa 50 sovelluksen tuoteportfolion omaava Adobe on vertaansa vailla kuvien sekä videoiden käsittelyssä. Markkinajohtajana heillä on iso vaikutus ihmisten luovuuteen sekä mediatuotantoon tuotteidensa kautta myös jatkossa.

Lue Lisää täältä >>>

30.6.2021
Adobe_post

Finlandia Laatuyhtiöt -rahasto: TUNNETUT MENESTYJÄT

Omien alojensa johtavilla yrityksillä on tunnetut brändit, halutut tuotteet ja uskollinen asiakaskunta. Uskomme, että monilla näistä yrityksistä on paitsi vahvat näytöt takanaan, myös merkittävät kasvunäkymät edessään. Globaalit megatrendit ennustavat, että maailman kulutuskykyinen ja laatutietoinen väestö kasvaa lähivuosikymmeninä miljardeilla ihmisillä.

Rahastosivuille >>
Nosto-tekstilla-Laatuyhtiot