Finlandia sponsoroi

Olemme mukana suomalaisessa liikunnassa ja urheilussa monin tavoin. Omassa henkilökunnassamme on paljon entisiä huippu-urheilijoita, joten urheilussa mukanaolo on varsin luonnollinen osa toimintaamme.

Olemme vuosien varrella olleet sponsoroimassa huippu-urheilua monissa muodoissaan, mutta yhtä lailla myös lasten harrastamista. Molemmat ovat tärkeitä ja tarvitsevat toimiakseen liike-elämää tuekseen. Me pyrimme omalta osaltamme kantamaan kortemme kekoon. Urheilussa mukanaolo tuo hyvää fiilistä myös Finlandian omalle tiimille. Toivotaan että saamme suomalaista menestystä ja nousevia kykyjä urallaan eteenpäin

Rinnerieha

Tapahtumat

Rinnerieha – Rinnekansan oma tapahtuma

Rento tunnelma ja  rinnekansalle mieluisat palkinnot ovat tehneet Rinneriehasta yhden suosituimmista hiihtokeskustapahtumista. Rinnerieha on vanhin yhtämittainen ja yhden järjestäjän tuottama suomalainen rinnetapahtuma: hiihtokeskuksissa on pidetty hauskaa ja kisailtu hyvän musiikin rytmittämänä jo 22 vuoden ajan.

Viihdehuiput

Finlandia Golf day – kesän hauskin golfkiertue

Tervetuloa viihtymään tapahtumaamme. Leikkimielisten kilpailujen ja oheistoimintojen lisäksi esillä on golfareita kiinnostavia tuote-esittelyjä. Tapahtumassa on mm. puttikisa ja musiikkia sekä tuote-esittelyitä ja -jakoa.

Finlandia Golf day >>

Tampere Open -tennisturnaus

Perinteinen Tampere Open -tennisturnaus pelataan heinäkuussa jo 35. kerran. Finlandia on turnauksen pääyhteistyökumppaneiden joukossa mahdollistamassa suurinta kotimaista tennistapahtumaa.

Lue lisää Tampere Openista >>

Pesäpallon Itä–Länsi

Pesäpallon Itä–Länsi on Suomen suurin ja suosituin tähdistöottelutapahtuma. Maan parhaat pesäpalloilijat kohtaavat toisensa eri ikäluokkiin jaettuina.

 www.ita-lansi.fi

ilves

Seurat

Ilves

Jalkapallon Veikkausliigassa pelaava tamperelainen Ilves pelasi upean viime kauden. Joukkue nousi lopulta sarjassa kolmanneksi ja lunasti paikan Euroopan kentille. Mielenkiintoinen ensi kausi luvassa!

Ilvesedustus.fi

Joensuun maila

Joensuun mailan huima mitaliputki Superpesiksessä jatkui viidennen peräkkäisen pronssimitalin myötä. Joukkueella edelliset kaudet ovat olleet nousujohteisia. Myös uusi hieno pesäpallostadion valmistuu kesällä 2018, jossa pelataan kauden arvo-ottelu Itä-Länsi.

joensuunmaila.fi